Wat is jullie retourbeleid?

Retourvoorwaarden

Het artikel moet in originele verpakking en ongebruikt aan ons worden geretourneerd. Vul het retourformulier volledig in en stop deze in het retourpakket. Bij een onvolledig ingevuld retourformulier kunnen wij je retour helaas niet verwerken. Retourneren is gratis met het bijgevoegde retourlabel. Let erop dat je het retourlabel niet op de schoendoos plakt, maar op de verzendverpakking! Je kunt jouw retourzending afgeven bij een PostNL punt bij jou in de buurt. 

Gepersonaliseerde producten

Helaas kunnen we gepersonaliseerde producten niet retour nemen. Deze producten worden speciaal voor je geproduceerd met de keuzes die je doorgeeft het plaatsen van je bestelling. Controleer daarom altijd je bestelling voordat je deze plaatst. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn met het product, neem dan binnen 14 dagen contact met ons op.

Retourtermijn

Je kunt jouw bestelling binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen retourneren. Deze termijn start zodra je jouw bestelling hebt ontvangen. 

Retouradres

McGregor Shoes webshop magazijn

Antwoordnummer 14027

5126 ZS, Gilze

Terugbetaling

Het verschilt per bank hoe lang het duurt voordat de terugbetaling op je rekening staat. We betalen altijd vier werkdagen na afhandeling van de retourzending. Staat het bedrag na zeven werkdagen nog niet op je rekening? Neem dan contact op met de klantenservice.