Herenslippers

Lees meer
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Herenslippers van McGREGOR

De herenslippers van McGREGOR zijn onmisbaar voor jouw zomeroutfit. De slippers zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren om jouw outfits voor de zomer helemaal compleet te maken. Naast herenslippers ook op zoek naar slippers voor dames? Neem dan eens een kijkje bij onze damesslippers.

Comfortabele herenslippers van McGREGOR

De herenslippers van McGREGOR zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Alle herenslippers zijn gemaakt van leatherlook. De slippers hebben een comfortabel voetbed dat gemaakt is van kurk. Daarnaast hebben de slippers een flexibele EVA-zool wat zorgt voor genoeg grip op verschillende ondergronden en een extra fijn loopcomfort. Alle herenslippers van McGREGOR hebben een gespsluiting. Met de gespsluiting is de slipper gemakkelijk af te stellen op de voet voor het ultieme comfort die de herenslippers te bieden hebben.

Stijlvolle herenslippers van McGREGOR

De herenslippers van McGREGOR zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Er zijn voornamelijk neutrale kleuren gebruikt wat zorgt voor een rustige en casual look. Door de neutrale kleuren zijn de slippers in verschillende gelegenheden te gebruiken waaronder een dagje naar het strand of lekker uit eten op een zomerse avond. Met de herenslippers van McGREGOR kan jij comfortabel de zomer door. Ook op zoek naar leuke sneakers voor heren? Bekijk dan onze sneakers voor heren.